Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти. Факультет МЕВтаТБ
Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/14227
Переглянути
43 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка проєкту відкриття глемпінг-готелю в Україні(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Мишаченко, Лілія Олександрівна; Myshachenko, L. O.Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробці бізнес плану для відкриття глемпінг-готелю в Україні. У роботі розглядається концепція глемпінгу, як нового формату туристичного відпочинку, який поєднує комфорт традиційного готелю з природними умовами кемпінгу. Основною метою роботи є створення детального плану відкриття глемпінг-готелю, включаючи аналіз ринку, вибір місця, розробку маркетингової стратегії, фінансове планування та оцінку можливих ризиків. У роботі використані різноманітні методи дослідження, зокрема аналіз літературних джерел, ринкових досліджень, опитування потенційних споживачів, експертні інтерв'ю та фінансове моделювання. Також було проведено SWOT-аналіз для оцінки сильних і слабких сторін проєкту, можливостей та загроз зовнішнього середовища. У результаті дослідження було розроблено детальний бізнес-план для відкриття глемпінг-готелю, який включає рекомендації щодо вибору місця, архітектурного дизайну, маркетингових стратегій та фінансового планування. Визначено основні фактори успіху та ризики, які можуть вплинути на реалізацію проєкту.Документ Обґрунтування бізнес-плану відкриття кав'ярні (на прикладі кав’ярні «Coffeeine»)(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Мокра, Аліна ВладиславівнаРезультатом дипломної роботи є обґрунтування бізнес-плану кав’ярні, розроблення шляхів підвищення конкурентоспроможності та усунення ризиків, дослідження бізнес-планування в цілому та вдале використання знань, що належать до компетенції фахівця у готельно-ресторанній справі та придбання практичних навичок роботи за фахом.Документ Організаційно-проєктні рішення рибного ресторану «MARLIN»(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024) Березницька, Юлія Русланівна; Bereznytska, Y. R.У роботі розкрито сутність основних понять, що використовуються в ресторанному господарстві. Охарактеризовано сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Проведено аналітичні розрахунки, необхідні для відкриття нового рибного ресторану «MARLIN»: складено виробничі програми та змодельовано на їх основі технологічні процеси; проведено розрахунки для визначення потреб підприємства в сировині, продуктах, закупівельних товарах; обґрунтовано структуру і склад приміщень закладу, за допомогою спеціального програмного забезпечення розроблено їх схеми та моделі; розраховано чисельність персоналу. Проведено економічне обґрунтування відкриття закладу.Документ Бізнес-проєкт відкриття мотелю на автошляху М-06 Київ-Львів-Чоп(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Якушева, Марія Ігорівна; Yakusheva, MariiaПід час виконання роботи досліджено стан розвитку мотелів в Україні. Визначено особливості надання послуг в закладах розміщення при автошляхах; проаналізовано роботу сучасних мотелів в Україні; визначено загальну концепції закладу; сформовано склад основних та додаткових послуг; проведено розрахунки щодо визначення груп приміщень закладу розміщення та відповідних значень площ; обгрунтовано організаційні аспекти роботи закладу харчування в мотелі; запропоновано просторове компонування закладу розміщення; сформовано стандарти процесу обслуговування в мотелі. Виконані економічні розрахунки, які підтверджують ефективність прийнятих рішень.Документ Організація роботи ресторану європейської кухні в готельно-ресторанному комплексі(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Циценя, Юлій Юрійович; Tsytsenia, YuliiВ роботі виконано дослідження особливостей роботи закладів ресторанного господарства при готелях. Обґрунтовано перспективи використання європейської кухні в закладах ресторанного господарства. Наведено організаційні аспекти роботи ресторану при готелі в Черкаській області, запропоновано систему управління закладом. Сформовано перелік організаційних рішень для заготівельних та доготівельних цехів закладу ресторанного господарства. Розроблено архітектурне планування закладу, запропоновані пропозиції щодо екстер’єру та інтер’єру. Проведені економічні розрахунки ефективності інвестицій підтвердили високі показники проєкту.Документ Перспективи впровадження екологічного менеджменту у роботу готельних підприємств України(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Кочкіна, Поліна Владиславівна; Kochkina, P. V.Роботу присвячено дослідженню особливостям та перспективам впровадження екологічного менеджменту у роботу готельних підприємств України. Висвітлено теоретичні основи дослідження діяльності готельних підприємств на засадах екологічного менеджменту. Проаналізовано перспективи впровадження екологічного менеджменту. Розроблено практичні рекомендації щодо впровадження екологічного менеджменту у діяльність готельних підприємств.Документ Організаційно-проєктні рішення закладу ресторанного господарства типу арт-кафе з українською кухнею(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Гриценко, Олександра Анатоліївна; Hrytsenko, Oleksandra AnatolyivnaРоботу присвячено розробці організаційно-проєктних рішень для відкриття нового закладу формату арт-кафе з українською кухнею. Проаналізовано особливості діяльності закладів формату арт-кафе в Україні та у світі. Висвітлено аналітично-дослідні дані щодо відкриття нового закладу. Обґрунтовано організацію закладу з економічної точки зору. Представлено пропозиції щодо удосконалення роботи підприємства в ході діяльності.Документ Організаційно-проектні рішення ресторану «La Rose»(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Гресь, Анастасія Сергіївна; Gres, AnastasiaРоботу присвячено розробці ресторанного підприємства. Висвітлено теоретико практичні основи створення ресторану. Проаналізовано сучасного стану розвитку ресторанної галузі в Україні і світі.Документ Організаційно-проєктні рішення кафе чеської кухні на 30 посадкових місць у м. Харків(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Білоусько, Валентина Володимирівна; Bilousko, V. V.Роботу присвячено розробці організаційно-проєктних рішень кафе чеської кухні у м. Харків. Проаналізовано продукцію аналогічних кафе у м. Харків, вивчено асортимент страв чеської кухні та можливості їх виготовлення в Україні. На основі проведеного аналізу розроблено виробничу програму кафе, підібрано виробниче обладнання, розраховано площі приміщень, розроблено план закладу з розташуванням обладнання. Здійснено розрахунок економічної ефективності запропонованих рішень.Документ Організаційно-проєктні рішення закладу ресторанного господарства «Ентомофагія» з азійською кухнею(Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023) Бабчик, Марія Олегівна; Babchyk, M. O.Роботу присвячено проектуванню ресторану "Ентомофагія" з азійською кухнею на 70 посадкових місць. Висвітлено теоретико – методичні основи створення та функціонування закладів ресторанного господарства, особливо з азійською кухнею. Проаналізовано сучасний стан розвитку ресторанної індустрії у світі та Україні та розроблено концепцію та розвиток ресторану азійської кухні з елементами ентомофагії.