Наукові видання. Факультет МЕВтаТБ
Постійне посилання колекціїhttps://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/1149
Переглянути
Документ Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2019) Сідоров, Вадим Ігорович; Білецька, Яна Олександрівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина ІванівнаРозроблено технологію виробництва кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням. Доведено можливість формування високих споживних, лікувально-профілактичних властивостей таких кондитерських виробів, як бісквіт, пастила, зефір, завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну, стевіозиду та ягідних пюре, які виявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру кондитерських виробів, та збагачують розроблену продукцію йодом, вітамінами та змешують кількість цукру білого.Документ Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети : X науково-практична конференція (16 травня 2024 року, м. Харків, Україна) : матеріали(Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024) б/аМатеріали конференції присвячені актуальним проблемам розвитку туристичного бізнесу. До збірника увійшли публікації в яких досліджується роль туристичної галузі у повоєнному відновленні України, проблеми вдосконалення туристичної індустрії, регіональні стратегії розвитку міжнародного туризму, туристично-рекреаційний потенціал регіонів України та краєзнавчі дослідження.Документ Інтелектуалізація глобального економічного розвитку(2023-08-11) Довгаль, Олена Андріївна; Фоміна, Єлізавета ВасилівнаМонографія присвячена поглибленню теоретико-методичних засад дослідження процесу інтелектуалізації глобального економічного розвитку та розробці стратегічних напрямів включення інтелектуального потенціалу України в глобальний інноваційний процес.