Брендинг організації сфери послуг - Грицай, Роман Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання теоретичних засад управління брендом у сфері послуг, систематизовано моделі управління брендом (Brand Identity Prism Ж.-Н. Капферера, Brand Equity Model Д. Аакера, Brand Resonance Pyramid К. Келлера). Проведено комплексний аналіз чинного стану бренду Banya Club, який виявив фрагментацію ідентичності (відсутність єдиного логотипу, непослідовна візуальна комунікація), слабку цифрову присутність (Engagement Rate 1.6%, PageSpeed 48/100), критичні точки відпливу клієнтів через відсутність онлайн-бронювання (втрата 20-30% потенційних відвідувачів). Розроблено стратегію розвитку бренду, що включає створення цілісної системи Brand Identity, цифрову трансформацію, програму лояльності та контент-маркетинг. Розраховано економічну ефективність: прогнозоване зростання доходу на 15-20%, збільшення LTV клієнта з 3240 грн до 4200 грн.
Керівник: Бабич Дмитро Володимирович, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; бренд; Brand Identity; маркетингові комунікації; сервісна сфера; стратегія розвитку бренду; wellness-індустрія; Banya Club