Управління грошовими потоками банку в цифрову епоху: інтеграція ризик-менеджменту - Коломієць, Юлія Юріївна; Kolomiiets, Yuliya (Харків : Харківський політехнічний інститут», 2025)
Для успішної цифровізації банківського сектору необхідні певні передумови, включаючи розвинену інфраструктуру, систему ідентифікації клієнтів, захист персональних даних, кваліфіковані кадри та нормативно-правову базу. Цикл впровадження цифрових технологій у банківську діяльність включає етапи від виникнення потреби в інноваціях до їх адаптації та вдосконалення. Ключовими аспектами є інноваційність, оптимізація витрат, безпека інформації, прозорість та аналіз ризиків.
Наукове видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Informatics, computer and systems science; банківська діяльність; цифровізація; ліквідність; фінансову стійкість; інноваційність; оптимізація витрат; безпека інформації; прозорість; аналіз ризиків; управління ризиками