Операція «Чисті руки» в Італії (1992–1993 рр.) - Ракітська, Юлія Вячеславівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою роботи є визначення політичних, економічних та соціальних трансформацій Італійської Республіки, аналіз та викладення головних подій операції «Чисті руки», висвітлення основних результатів операції для країни та їх вплив на подальший соціально-економічний, політичний розвиток і долю головних дійових осіб подій, які висвітлюються в дипломній роботі.
Operation Clean Hands in Italy (1992–1993)
Керівник: Миколенко Дмитро Валерійович, доктор історичних наук, професор кафедри нової та новітньої історії
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Італія на початку 1990-х рр.; корупція; «Чисті руки»; мафіозні клани; боротьба з мафією; Сільвіо Берлусконі; Italy in the early 1990s; corruption; "Clean Hands"; mafia clans; fight against the mafia; Silvio Berlusconi