Дослідження та удосконалення маркетингових досліджень зовнішнього ринку - Дорохов, Алі Тагмасип Огли (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання: теоретичні засади та значення маркетингових досліджень зовнішнього ринку, класифікаційні підходи та методи їх проведення, сучасні концепції та цифрові інструменти організації та планування досліджень; проведено аналіз ринку звукоізоляційних матеріалів та діяльності ТОВ «Терра Кепітал Україна», визначено сильні та слабкі сторони підприємства, можливості та загрози; розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності маркетингових досліджень через цифрові технології та аналітику.
Керівник: Писаревська Ганна Іллівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; маркетингові дослідження; зовнішній ринок; цифрові технології; CRM; BI-аналітика