Основные задачи управления конкурентными преимуществами деятельности предприятия - Колосова, В. Н. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье рассмотрено управление конкурентными преимуществами предприятия и его роль в повышении конкурентоспособности. Выделены основные задачи управления и подчеркнута важность системного подхода и эффективности.

У статті розглянуто управління конкурентними перевагами підприємства та його значення для підвищення конкурентоспроможності. Визначено основні завдання управління і підкреслено важливість системного підходу, гнучкості та ефективності.
Основні завдання управління конкурентними перевагами діяльності підприємства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; конкурентные преимущества; конкурентоспособность; управление; стратегия; эффективность; конкурентні переваги; конкурентоспроможність; управління; стратегія; ефективність