Модель «розумної» науково-дослідницької лабораторії - Волинський, Валентин Володимирович; Volynskyi, V. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
В процесі дослідження була створена модель розумної науково-дослідницької лабораторії на основі біологічної та хімічної лабораторій з використанням пристроїв, випущених Cisco. Для моделювання був використаний додаток Cisco Packet Tracer, який дозволяє в реальному часі відстежувати поведінку ІоТ пристроїв в залежності від сценаріїв роботи, на які впливають фактори зовнішнього середовища.

In the process of research, a model of a smart research laboratory was created based on biological and chemical laboratories using devices released by Cisco. The Cisco Packet Tracer application was used for modeling, which allows real-time monitoring of the behavior of IoT devices depending on operating scenarios influenced by environmental factors.
Керівник: Мірошник Марина Анатоліївна, доктор технічних наук, професор кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; Internet of Things; DHCP; DNS; Python; JavaScript; ІР; hoisting; модель; router; CName; WiFi; 3G/4G; Cisco Packet Tracer; smart home; model