Психологічні особливості емоційної сфери у пацієнтів, хворих на цукровий діабет - Тітова, М. А. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У першому розділі роботи розглядаються основні теорії емоцій, взаємозвʼязок цукрового діабету та емоційної сфери, а також дослідження у цьому напрямку. У другому розділі описано результати досліджень рівневих особливостей ситуативної та особистісної тривожності, стресу, а також прояву базових емоцій у пацієнтів з цукровим діабетом.
Psychological features of the emotional sphere in patients with diabetes
Керівник роботи: Харченко Андрій Олександрович, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психологічного консультування і психотерапії
Keywords: SOCIAL SCIENCES; емоції; emotions; цукровий діабет; diabetes; стрес; stress; тривожність; anxiety; емоційна сфера; emotional sphere