Формування мотивації здобувачів освіти засобами інтерактивних технологій з дисципліни «Економіка та фінанси підприємства» - Костюк, Лілія Георгіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати та розробити методичну систему формування мотивації засобами інтерактивних технологій з дисципліни «Економіка та фінанси підприємства», а також перевірити результативність її впровадження в освітній процес.

The purpose of the study is to theoretically substantiate and develop a methodological system for motivating students in the discipline «Economics and Finance of the Enterprise» using interactive technologies, as well as to test the effectiveness of its implementation in the educational process.
Керівник роботи : Бачієва Лариса Олександрівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; мотивація до навчання; інтерактивні технології; економічна освіта; дисципліна «Економіка та фінанси підприємства»; система інтерактивних вправ; здобувач освіти; motivation to learn; interactive technologies; economic education; discipline «Economics and Finance of the Enterprise»; system of interactive exercises; student