Основні проблеми у сфері надання соціальних пільг в Україні та шляхи їх вирішенн - Пошивайло, А.С. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Пошивайло Анна Сергіївна – студент-спеціаліст юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна
Keywords: соціальна політика; пільги; адресна допомога