Оцінка якості води р. Харків - Клименко, В.Г.; Петрова, Н.В. (My University, 2011)
У методичному посібнику подані методики і принципи оцінки якості во-ди р.Харків. Посібник рекомендується для студентів, які вивчають спецкурс «Екологічна оцінка природних ресурсів України».