Публічно-приватне партнерство: європейський досвід та українські реалії - Зайдель, М.І.; Zaidel, M. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2012)
It is analyzed the main point of public-private partnership and its role in the system of rendering of public services is defined. It is given the examples of application of public-private partnership in European countries. Special attention is concentrated on a problem of adoption of the institute of public-private partnership in Ukraine. Проаналізована сутність публічно-приватного партнерства та визначена його роль в системі надання публічних послуг. Наведені приклади застосування публічно-приватного партнерства в європейських країнах. Особлива увага приділена проблемі впровадження інституту публічно-приватного партнерства в Україні.
Public-private partnership: european practice and ukrainian reality
Keywords: публічно-приватне партнерство; суспільний інтерес; держава; бізнес; приватна сфера; публічна сфера; public-private partnership; public interest; government; business; private sphere; public sphere