Муромцев Ігор Вікторович — професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна : біобібліографічний покажчик - Нелюба, Анатолій Миколайович; Пономаренко, Валентина Дмитрівна; Сагаровський, Анатолій Ананійович (Xарків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Бібліографічний покажчик містить відомості про наукові та науково-методичні праці професора філологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Ігоря Вікторовича Муромцева. Це видання може бути корисним викладачам, студентам, а також усім, хто цікавиться історією, лексикологією, діалектологією української мови.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Муромцев Ігор Вікторович (1934-2022); професор філологічного факультету Харківського університету; бібліографічний покажчик