Сталінські кадри. – 1956, 27 жовтня. – № 30 (865) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; будівництво Харківського університету; ботанічний сад; Сорбонна; китайські студенти