Модель реалізації системи інноваційних функцій в управлінській діяльності керівників організації (на прикладі ХНМУ) - Демченко, Олександр Вікторович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У роботі були проаналізовані передумови виникнення концепцій, теорій менеджменту, як передумова виникнення управління закладами охорони здоров’я, особливості управлінської діяльності, використання інноваційних функцій в практиці роботи закладів охорони здоров’я. Розроблено модель реалізації системи інноваційних функцій в управлінській діяльності керівників закладів охорони здоров’я та рекомендації стосовно її часткового впровадження (на прикладі ХНМУ).

The preconditions of the emergence of concepts, management theories as a prerequisite for the emergence of management of health care institutions, peculiarities of management activity, use of innovative functions in practice of health care institutions were analyzed in the work. The model of the implementation of the system of innovative functions in the management activity of the heads of health care institutions and recommendations for its partial introduction (on the example of the KhNMU).
Model of implementation of innovative functions in the management of heads of organization (on the example of KNMU)
Керівник роботи: Рубан Наталія Павлівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління; інновації; модель; інноваційні функції; заклади охорони здоров’я; management; innovations; innovative functions; health care institutions; model