Оцінка впливу чинників розвитку туристично-рекреаційної діяльності в Харківській області - Мезенцев, К.В.; Скриль, І.А. (My University, 2010)
Стаття розглядає методи дослідження туристично-рекреаційної діяльності та їх практичне застосування на прикладі Харківської області. Основну увагу приділено результатам кореляційного та факторного аналізу чинників, які впливають на розвиток туристично-рекреаційної діяльності в регіоні. Проаналізовано вплив чинників на розвитку турис-тично-рекреаційної діяльності в адміністративних районах Харківської області
Keywords: туристично-рекреаційна діяльність