Модель системи управління персоналом медичного закладу - Нестеренко, Владислав Валентинович; Nesterenko, V. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб розробити комп'ютерну модель системи управління персоналом для медичного закладу з метою підвищити ефективність роботи медичного персоналу.

The problem that is to develop a computer model of a personnel management system for medical work in order to promote the efficiency of work for medical personnel.
Керівник: Стрілець Вікторія Євгенівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; система управління персоналом; медичний заклад; інформаційна система; Python; PostgreSQL; SQL; HR; personnel management system; medical institution; information system