Порушення менструальної функції. Передменструальний синдром : методичні рекомендації для здобувачів вищої медичної освіти з дисципліни «Акушерство та гінекологія» - Страховецький, Віталій Сергійович; Головіна, Ольга Володимирівна; Козуб, Тетяна Олександрівна; Овчаренко, Андрій Тимурович; Strakhovetskyy, Vitaliy Serhiyovych; Golovina, Olga Volodymyrivna; Kozub, Tetiana Olexandrivna; Ovcharenko, Andriy Tymurovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації містять перелік теоретичних питань з даної теми для самостійної підготовки студентів до практичного заняття, список рекомендованої та додаткової літератури, а також приклад тестових завдань. Дані рекомендації можуть бути використані для підготовки студентів 5, 6 курсів, інтернів та лікарів.

The guidelines contain a list of theoretical questions on this topic for selfpreparation of students for practical classes, a list of recommended and additional literature, as well as an example of test tasks. These recommendations can be used for training 5th and 6th year students, interns and doctors.
Premenstrual dysfunction. Premenstrual syndrome : methodical recommendations for higher medical education students in the discipline “Obstetrics and Gynecology”
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; MEDICINE::Surgery::Obstetrics and women's diseases::Obstetrics and gynaecology; порушення циклу; передменструальний синдром; передменструальний дистрофічний розлад; cycle disorders; premenstrual syndrome; premenstrual dystrophic disorder