28-ма Міжнародна краєзнавча конференція молодих вчених - Єремєєв, П. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна; історичний факультет, 2011)
17 грудня 2010 р. у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбулася 28-ма Міжнародна краєзнавча конференція молодих вчених, співорганізаторами якої виступили історичний факультет та Центр краєзнавства Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, а також Студентське наукове товариство історичного факультету. В роботі конференції взяли участь більше ста студентів, аспірантів та молодих вчених, що представляли 35 наукових та навчальних закладів України, Росії та Польщі.
Єремєєв Павло – магістр-історик.
Keywords: 28-ма Міжнародна краєзнавча конференція; конференція молодих вчених; Харківський національний університет