Публічна політика профілактики соціально небезпечних хвороб в Україні - Борисенко, Лариса Леонідівна; Borysenko, Larysa Leonidivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою магістерської роботи є розробка обґрунтованих підходів до формування публічної політики з профілактики соціально небезпечних хвороб, що враховують умови воєнного стану в Україні. У звя'зку з цим об’єктом дослідження є процеси формування та реалізації публічної політики профілактики соціально небезпечних хвороб. Предметом дослідження визначено інструменти, засоби та технології профілактики соціально небезпечних хвороб в умовах повномасштабної війни в Україні.
Public policy for the prevention of socially dangerous diseases in Ukraine
Науковий керівник роботи: Меляков Антон Володимирович, кандидат історичних наук, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; публічна політика; профілактика хвороб; соціально небезпечні хвороби; ППГЗ-1-24