Прес-служби та інформаційні агентства: Методичні матеріали для студентів зі спеціальності “Журналістика” - Фоменко, В.К. (Харків, 2007)
Збірка навчально-методичних матеріалів містить програму теоретичного курсу “Прес-служби та інформаційні агентства”, тренінгову програму контролю знань студентів. Особливу увагу приділено аналізу можливостей використання технологій інформаційної роботи у владних структурах, бізнесу, громадських організаціях. Навчально-методичні матеріали адресовані студентам спеціальності “Журналістика”
Keywords: прес-служби; інформаційні агентства; журналістика; методичні матеріали; тренінгова програма контролю знань студентів