Дослідження та удосконалення планування інноваційної діяльності підприємства на зовнішніх ринках - Лазарєва, Дар`я Максимівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У роботі досліджено теоретичні засади інноваційної діяльності підприємств та особливості планування інновацій на зовнішніх ринках. Проаналізовано стан аграрного сектору України та інноваційну діяльність ТОВ «Бугаківський тепличний комбінат», виявлено основні проблеми інноваційного розвитку. Запропоновано напрями удосконалення інноваційної діяльності підприємства та обґрунтовано доцільність упровадження сучасних технологічних рішень з оцінкою їх економічної ефективності.
Керівник: Болотна Оксана Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; інноваційна діяльність; планування інновацій; аграрне підприємство; зовнішні ринки; аграрний сектор; цифрові технології; конкурентоспроможність