Культурно-дозвіллєва комунікація підлітків у сучасному українському місті (на прикладі м. Харків) - Бабаєва, Маріям Охтаїна; Babaieva , M. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Бакалаврська робота присвячена дослідженню культурно-дозвіллєвої комунікації підлітків у місті Харкові.

This bachelor’s thesis focuses on the study of cultural and leisure communication among teenagers in the city of Kharkiv.
Cultural and Leisure Communication of Teenagers in a Modern Ukrainian City (a Case Study of Kharkiv)
Керівник роботи : Снітко Ірина Анатоліївна – кандидат архітектури, доцент
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; підлітки; дозвілля; культурна комунікація; Харків; урбаністика; воєнний стан; публічний простір; teenagers; leisure; cultural communication; Kharkiv; urbanism; martial law; public space