Гнучкість політичних інститутів в умовах неопатримоніалізму - Махова, Софія Дмитрівна; Makhova, S. D. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена дослідженню гнучкості політичних інститутів в умовах неопатримоніалізму.

The bachelor’s thesis is devoted to the study of institutional flexibility under neopatrimonialism.
Institutional flexibility under neopatrimonialism
Керівник роботи : Мовчан Уляна Ігорівна – кандидат політичних наук, доцент
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; неопатримоніалізм; політичні інститути; гнучкість інститутів; Афганістан; Східний Тимор; Судан; Україна; neopatrimonialism; political institutions; institutional flexibility; Afghanistan; East Timor; Sudan; Ukraine