Смарт-технології в місті: культура застосування світових практик в Україні - Шмегельська, Олександра Василівна; Shmehelska, O. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Дипломна робота присвячена аналізу впровадження смарттехнологій у міське середовище крізь призму культурології.

This bachelor’s thesis is devoted to the analysis of the implementation of smart technologies in the urban environment through a cultural studies perspective.
Smart Technologies in the City: The Culture of Applying Global Practices in Ukraine
Керівник роботи : Чугуєнко Михайло Віталійович – кандидат філософських наук, доцент
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; смарт технології; «розумне місто»; цифрова модернізація міста