Технології впливу міжнародних організацій на держави пострадянського простору: політичний вимір - Міленко, Софія Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є комплексний аналіз теоретико-методологічних основ та практичних аспектів впливу міжнародних організацій на політичні процеси в державах пострадянського простору, що передбачає виявлення ключових механізмів, напрямів та політичних наслідків такої взаємодії для трансформації державного управління, демократизації та геополітичних змін у регіоні.
Керівник роботи : Авксентьєв Олександр Леонідович – кандидат філософських наук, доцент кафедри політології
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; технології впливу; міжнародні організації; політичні наслідки міжнародного впливу