Удосконалення системи управління фінансовими ресурсами підприємства - Шатіло, Ганна Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти управління прибутком підприємства. Розглянуто сутність, види та фактори формування прибутку, а також сучасні підходи до його управління. Проведено аналіз фінансово-економічного стану ПАТ «Струм» та оцінено чинні методи управління прибутком. На основі отриманих результатів розроблено рекомендації щодо вдосконалення стратегії управління прибутком підприємства, спрямовані на підвищення його ефективності та фінансової стійкості.
Керівник роботи: Васильєв Олексій Вікторович, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; прибуток підприємства; фінансово-економічний стан підприємства; управління прибутком; рентабельність підприємства