Переддипломна (виробнича) практика: методичні рекомендації (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії освітніх програм «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародна інформаційна безпека» - Алексєєва, Тетяна Іванівна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2022)
Методичні рекомендації розкривають мету і завдання переддипломної (виробничої) практики, розкривають особливості її організації. Наведено зразки звітних документів, що використовуються під час проходження та захисту переддипломної (виробничої) практики. Методичні рекомендації розраховані для здобувачів-практикантів 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», керівників практикою та членів комісії із захисту практики.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Міжнародна інформаційна безпека; Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії; переддипломна (виробнича) практика; методичні рекомендації