Звіт про науково-дослідну роботу: Мінімізація екологічних ризиків при ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій) в системі екологічної безпеки. Інвентаризація вхідних параметрів для створення системи оцінки екологічних ризиків та еколого-економічної ефективності заходів з ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій) (проміжний) - Тітенко, Ганна Валеріївна; Некос, Алла Наумівна; Крайнюкова, Алла Миколаївна; Крайнюков, Олексій Миколайович; Пеліхатий, Микола Михайлович; Максименко, Надія Василівна; Уткіна, Катерина Богданівна; Кочанов, Едуард Олексійович; Буц, Юрій Васильович; Кулик, Михайло Ілліч; Баскакова, Людмила Валентинівна; Кравченко, Н.Б.; et al. (My University, 2017)
В звіті виконано інвентаризацію вхідних параметрів та сформувано базу емпіричних даних (Харківська та Дніпропетровська області) щодо сучасних природних та техногенних катастроф (аварій). Розроблено критерії та визначенні параметри для створення системи оцінки еколого-економічної ефективності заходів з ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій). Створено інформаційний ресурс для накопичення та обробки даних наукових досліджень.
Keywords: мінімізація екологічних ризиків; система оцінки екологічних ризиків