Роль і місце сучасних методик у вивченні англійської мови в курсі дистанційного навчання - Дишлева, Ю.В.; Дышлева, Ю.В.; Dishleva, U.V. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2008)
У статті надається аналітичний огляд методик викладання англійської мови, що існують на навчальному ринку. Дається оцінка можливості та ефективності їх застосування у програмах дистанційного навчання. Подано теоретичні погляди стосовно особливостей сприйняття навчального матеріалу студентами та його викладання. Виявлено орієнтири розвитку дистанційного навчання англійської мови в епоху «цифрової культури».
РОЛЬ И МЕСТО СОВРЕМЕННЫХ МЕТОДИК В ИЗУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА В КУРСЕ ДИСТАНЦИОННОГО ОБУЧЕНИЯ
The role and place of modern English teaching methods in the programs of distant learning
This article deals with the analytic review of English teaching methods, existing in the educational market. The estimation of an opportunity and efficiency of their application in the programs of distant learning is given. The theoretical statements about students’ perception and teacher’s methods peculiarities are issued. The guiding lines of English distant learning course development in the "digital culture" epoch are indicated.
Keywords: teaching methods; English; distant learning course; методика преподавания; английский язык; дистанционное образование; методика викладання; англійська мова; дистанційна освіта