Ініціатива "Один пояс, один шлях": розвиток, виклики та глобальна конкуренція - Лагодієнко, Віктор Максимович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є визначення ключових чинників впливу ініціативи «Один пояс, один шлях» на сучасну глобальну економічну систему, аналіз її конкурентних переваг і викликів у контексті зростаючої міжнародної конкуренції інфраструктурних проєктів. Об’єктом дослідження є ініціатива «Один пояс, один шлях». Предметом дослідження є сучасний стан реалізації ініціативи ОПОШ.
The Belt and Road Initiative: development, challenges and global competition
Науковий керівник: Дуна Наталія Геннадіївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; конкуренція; competition; трансформація економічного простору; transformation of economic space; інфраструктурні проєкти; infrastructure projects