Концепт «лес» в русской диалектной картине мира - Шевченко, А.Г. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Шевченко Альона Геннадіївна – студентка IV курсу філологічного факультету (відділення російської мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Педченко Л. В.
Keywords: концепт «лес»; русская диалектная картина мира