Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням - Сідоров, Вадим Ігорович; Білецька, Яна Олександрівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина Іванівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2019)
Розроблено технологію виробництва кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням. Доведено можливість формування високих споживних, лікувально-профілактичних властивостей таких кондитерських виробів, як бісквіт, пастила, зефір, завдяки комплексному використанню в їх складі еламіну, стевіозиду та ягідних пюре, які виявляють стабілізуючі та структуроутворюючі властивості, що позитивно впливає на структуру кондитерських виробів, та збагачують розроблену продукцію йодом, вітамінами та змешують кількість цукру білого.
Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів та студентів, які проводять наукові дослідження з розробки технології кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; технологія кондитерських виробів; лікувально-профілактичне спрямування