Сучасні технології тайм-менеджменту керівника організації - Анкутова, Анна Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення наукової та теоретичної основи застосування ефективних технік, технологій та методів тайм-менеджменту, а також виявлення проблем і можливостей підвищення використання робочого часу керівника медичного центру ТОВ «Небозвід». Об’єктом дослідження є робочі процеси керівника медичного центру ТОВ «Небозвід» та організація продуктивного тайм-менеджменту. Предметом дослідження є інструменти та методи тайм-менеджменту, що дозволяють ефективно керувати часом, а також теоретичні та практичні аспекти аналізу ефективності тайм-менеджменту керівника МЗ.
Modern time management technologies for the head of the organization
Керівник наукової роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; тайм-менеджмент; time management; робочий час; working hours; планування робочого часу; working time planning; продуктивність керівника; manager productivity