Актуальні проблеми сучасної медицини. Випуск 9 - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна (Харків: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
The journal is a professional in the field of sciences in Ukraine, сategory «Б», 22 Health care, Specialties 222 Medicine, 224 Technologies of Medical Diagnosis and Treatment, 228 Pediatrics, 229 Public Health. MES Ukraine Order № 1471 of 26.11.2020. Approved for publication by the Academic Council of V. N. Karazin KhNU (protocol № 10 from 27.06.2022). EDITOR-IN-CHIEF: Belozorov I. V., MD, PhD, Full Prof., V. N. Karazin KhNU.
Actual problems of modern medicine. Issue 9
Наукове фахове видання України, категорії «Б», галузь знань: 22 Охорона здоров’я, спеціальність: 222 Медицина, 224 Технології медичної діагностики та лікування, 228 Педіатрія, 229 Громадське здоров’я. Наказ МОН України № 1471 від 26.11.2020. Затверджено до друку рішенням Вченої ради ХНУ імені В. Н. Каразіна (протокол № 10 від 27.06.2022 р). ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР: Белозьоров І. В., д. мед. н., проф., ХНУ імені В. Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Бичков С.О.; Цівенко О.І.; Черкова Н.В.; Душик Л.М.; Демченко А.В.; Аравіцька Дж.Н.; Єлізарова О.Т.; Гозак С.В.; Дюба Н.М.; Станкевич Т.В.; Парац А.М.; Каніщева О.В.; Кузьміна І.Ю.; Боброва О.В.; Міхановська Н.Г.; Кривонос К.А.; Василенко О.О.; Тихонова Т. М.