Византийская мозаика. Вып. 2 : сборник публичных лекций Эллино-византийского лектория при Свято-Пантелеимоновском храме - Домановский, Андрей Николаевич; Домановський, Андрій Миколайович (My University, 2014)
Збірник «Візантійська мозаїка» включає тексти Публічних лекцій, прочитаних у 2013—2014 навчальному році на зборах Елліно-візантійського лекторію «Візантійська мозаїка» на базі кафедри історії стародавнього світу та середньовіччя Харківського національного університету імені В. М. Каразіна та В. Н. Каразіна. (Харківська єпархія Української Православної Церкви Московського Патріархату). Збірка буде цікавою та корисною історикам, археологам, релігієзнавцям, філософам, мистецтвознавцям, а також усім, хто цікавиться історією Візантії та християнства.

Сборник «Византийская мозаика» включает тексты Публичных лекций, прочитанных в 2013—2014 учебном году на собраниях Эллино-византийского лектория «Византийская мозаика» на базе кафедры истории древнего мира и средних веков Харьковского национального университета имени В. Н. Каразина и Свято-Пантелеимоновского храма г. Харькова (Харьковская епархия Украинской Православной Церкви Московского Патриархата). Сборник будет интересен и полезен историкам, археологам, религиоведам, философам, искусствоведам, а также всем, кто интересуется историей Византии и христианства.
Візантійська мозаїка. Вип. 2 : збірка публічних лекцій Елліно-візантійського лекторію при Свято-Пантелеімонівському храмі
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology::Church studies; HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology::History of religion; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Archaeology subjects::Archaeology; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Philosophy subjects