Сучасні напрямки розвитку штучного інтелекту та його застосування в маркетинговій діяльності організації - Кудревич, Аліна Григоріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Робота виконана за матеріалами праць закордонних та українських науковців та практиків в сфері маркетингу, присвячені дослідженню питань використання штучного інтелекту в сфері маркетингової діяльності організації. Предметом дослідження є розвиток штучного інтелекту та його застосування в маркетинговій діяльності ТОВ «ПАО Транс». Завданнями роботи є: дати визначення поняттю «штучний інтелект» та окреслити його місце в реалізації маркетингової діяльності організації; охарактеризувати етичну складову, як особливість розвитку штучного інтелекту в сфері маркетингової діяльності організації; провести аналіз впливу технологій штучного інтелекту на ринок логістичних послуг; виконати маркетинговий аналіз ТОВ «ПАО Транс»; відслідкувати формування принципів використання штучного інтелекту в сфері маркетингової діяльності ТОВ «ПАО Транс» та оцінка її ефективності; надати рекомендації щодо використання штучного інтелекту в маркетинговій діяльності ТОВ «ПАО Транс».
Modern trends in the development of artificial intelligence and its application in the marketing activities of an organization
Керівник: Шуба Тетяна Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; штучний інтелект; artificial intelligence; маркетингова діяльність; marketing activity; ринок логістичних послуг; logistics services market