Институты совместного инвестирования в Украине : проблемы и перспективы развития - Столяров, К. О. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье исследуются особенности функционирования институтов совместного инвестирования (ИСИ) в Украине и их роль в привлечении инвестиционных ресурсов. Проанализированы основные проблемы развития ИСИ, включая низкий уровень доверия инвесторов, несовершенство регулирования и ограниченность финансовых инструментов. Определены перспективы развития рынка и направления его совершенствования.

У статті досліджено особливості функціонування інститутів спільного інвестування (ІСІ) в Україні, визначено їх роль у залученні інвестиційних ресурсів. Проаналізовано основні проблеми розвитку ІСІ, зокрема низький рівень довіри інвесторів, недосконалість регулювання та обмеженість фінансових інструментів. Окреслено перспективи розвитку ринку ІСІ та напрями його вдосконалення.
Інститути спільного інвестування в Україні : проблеми та перспективи розвитку
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; институты совместного инвестирования; инвестиции; финансовый рынок; доверие инвесторов; развитие; інститути спільного інвестування; інвестиції; фінансовий ринок; довіра інвесторів; розвиток