Розробка та реалізація кадрової політики - Сагайдак, Каріна Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Кадрова політика стає важливою складовою у забезпеченні ефективності та успішності будь-якої фірми. Адже без правильної системи оцінки персоналу, відбору і набору кадрів, мотивації та самовираження працівників у роботі, жодна організація не в змозі успішно виконувати свою господарсько-виробничу діяльність. Метою даного дослідження є здійснення комплексного аналізу теоретичних основ, принципів та елементів кадрової політики та розробка рекомендацій з покращення кадрової діяльності в ТОВ «РЕАЛ-ТРЕНД. Об’єктом дослідження є кадрова політика ТОВ «РЕАЛ-ТРЕНД». Предмет дослідження – розробка та реалізація кадрової політики ТОВ «РЕАЛ-ТРЕНД».
Керівник кваліфікаційної роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; кадрова політика; аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства; управління персоналом на підприємстві; ТОВ «РЕАЛ-ТРЕНД»