Перші відомості про копрофільні мікроміцети Ужанського Національного природного парку - Шлахтер, Михайло Леонідович; Акулов, Олександр Юрійович (Львів : Львівський національний університет ім. І. Франка, 2015)
Наведено відомості про 10 видів копрофільних мікроміцетів, що було виявлено на території НПП "Ужанський" у 2014 р. Серед них вперше на території України зареєстровано анаморфний кореміальний вид Stilbella fimetaria (Pers.) Lindau. Спороношення цього виду було виявлено не на екскрементах, а на погадках сови.
First data about coprophilous micromycetes of National Nature Park "Uzhanky"
Первые сведения о копрофильных микромицетах Национального природного парка "Ужанский"
Keywords: копрофільні гриби; біорізноманіття; Карпати; Україна; coprophilous fungi; biodiversity; Carpathians; Ukraine