Нормативно-правове регулювання участі Рахункової палати в удосконаленні бюджетного законодавства України - Зубенко, Г.В. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Зубенко Ганна Вікторівна – доцент кафедри конституційного, муніципального і міжнародного права юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, кандидат юридичних наук
Keywords: Рахункова палата; вищій орган фінансового контролю; контроль; бюджет; удосконалення законодавства