Програма та методичні рекомендації до виробничої зовнішньоекономічної практики (для студентів напряму підготовки 6.030203 – «Міжнародні економічні відносини») - Лазарчук, М.О. (My University, 2016)
Програма розкриває мету, завдання та зміст виробничої зовнішньоекономічної практики, відображає різноманітні аспекти проведення практики, містить методичні рекомендації для студентів з питань проходження та оформлення результатів практики
Видання призначене для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки «Міжнародні економічні відносини».
Keywords: зовнішньоекономічна практика; виробнича практика; щоденник практики; звіт з практики; зовнішньоекономічна діяльність підприємства