Соціальні мережі як інструмент просування бренду - Абраімова, Вероніка Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню соціальних мереж як невід’ємної складової загального комунікативного процесу, а також вивченню інструментів реклами для реалізації просування брендів. У роботі вивчено питання результативності комунікативних стратегій в умовах нових форматів комунікації із цільовими аудиторіями, враховуючи їх інтереси та створення і підтримку сильної інтернет-присутності брендів.

The thesis is devoted to the study of social networks as an integral part of the overall communicative process, as well as the study of advertising tools for the implementation of brand promotion. The paper examines the effectiveness of communicative strategies in the context of new formats of communication with target audiences, taking into account their interests and the creation and maintenance of a strong online presence of brands.
Керівник: Яковенко Аліна Олегівна, доктор філософії за спеціальністю «Соціологія», доцент кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; інтернет-брендинг; комунікативні стратегії; просування бренду; соціальні мережі; цільова аудиторія; internet branding; communication strategies; brand promotion; social networks; target audience