Дистанційне навчання - старт із сьогодення в майбутнє : всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю (4 ; 2018 ; Харків) : матеріали - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Матеріали конференції, яка проводиться за ініціативою Міністерства освіти і науки України, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Інституту післядипломної освіти та заочного (дистанційного) навчання, Національного університету цивільного захисту України, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківського національного університету радіоелектроніки, Харківської медичної академії післядипломної освіти з метою обговорення питань організаційно-методичного забезпечення та створення дистанційних курсів, особливостей використання дистанційних курсів для студентів різних форм навчання, методичних елементів і систем забезпечення дистанційного навчання, сучасних засобів і методів реалізації інтерактивної складової курсу та використання дистанційних технологій у післядипломній освіті.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; e-Learning; візуальний дизайн; инфографіка; електронні навчальні курси; иностранные учащиеся; іноземні учні; створення відеоконтенту в дистанційних курсах з фізики; право на академічну мобільність студентів; лекції-презентації; медіаконтент; електронні робочі зошити; цифрова нерівність викладачів і слухачів; академічна доброчесність студентів; автоматизація створення тестів; інтерактивні елементи дистанційного курсу; LMS Moodle; післядипломна освіта; нова українська школа (НУШ); дистанционное обучение; контроль учебной деятельности; информационно-коммуникационная компетенция педагогов; цифровая компетенция педагогов; дистанционное обучение в общеобразовательной школе; дистанційне навчання; контроль навчальної діяльності; інформаційно-комунікаційна компетенція педагогів; цифрова компетенція педагогів; дистанційне навчання у загальноосвітній школі