Управлінські аспекти підвищення ефективності банківської діяльності - Челомбітько, Т. В.; Chelombitko, T. V. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2008)
В статті висвітлюються проблеми ефективного управління банківською діяльністю. Розкрито сутність складових елементів банківського менеджменту. Обґрунтовано практичне значення та необхідність банківського менеджменту для досягнення фінансової стійкості банку.

Problems of banking activity effective management process are considered in this article. The essence of bank management elements is eliminated. Practical importance of bank management for the achievement of financial banking stability is well grounded in the paper.
Managerial Aspects of Improving Banking Efficiency
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; банківський менеджмент; управління активами; капіталізація; банківська діяльність; фінансова стійкість; bank management; asset management; capitalization; banking activity; financial stability