Оцінка економічної ефективності альтернативних інвестиційних проектів в сучасних економічних умовах - Соболєв, В.М. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
Запропоновано методику оцінки економічної ефективності альтернативних інвестиційних проектів в умовах ризику і невизначеності. Предложена методика оценки экономической эффективности альтернативных инвестиционных проектов в условиях риска и неопределенности. There was suggested the theory of economic efficiencys’ assessment of alternative investment projects in risk and uncertain terms.
Соболєв В.М., д.е.н., профессор. Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна
Keywords: економічна ефективність; альтернативні інвестиційні проекти; прийняття рішення