Сучасний конституціоналізм : матеріали до семінарських занять [Електронний ресурс] - Воронов, Марк Миколайович; Voronov, Mark Mykolayovych; Гудзь, Людмила Вячеславівна; Gudz, Liudmyla Viacheslavivna; Зубенко, Ганна Вікторівна; Zubenko, Hanna Viktorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Матеріали до семінарських занять студентів містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях. Рекомендовано для студентів четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти юридичного факультету які навчаються за спеціальністю 293 Міжнародне право.

The materials for the students' seminars contain a thematic plan of the discipline, methodological instructions for seminars, and criteria for evaluating answers at seminars. Recommended for fourth-year students of the first (bachelor's) level of higher education of the Faculty of Law studying in the speciality 293 International Law.
Modern constitutionalism : materials for seminars [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; LAW/JURISPRUDENCE::Public law::Constitutional law; сучасний конституціоналізм; конституційне право; конституція; український народ; держава; закон; modern constitutionalism; constitutional law; constitution; Ukrainian people; state; law