Методика розслідування окремих видів злочинів : матеріали до семінарських занять [Електронний ресурс] - Шайтуро, Ольга Павлівна; Храмцов, Олександр Миколайович; Рибалко, Гліб Сергійович; Михайлевська, Катерина Дмитрівна; Shaituro, O.P.; Khramtsov, О.М.; Rybalko, H.S.; Mykhailevska, K.D. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Матеріали до семінарських занять містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях, та список рекомендованої літератури. Вивчення навчальної дисципліни «Методика розслідування окремих видів злочинів» дозволяє набувати поглиблені знання та формувати повне, цілісне, систематизоване й детальне уявлення про поглиблене вивчення основних аспектів організації розслідування окремих видів злочинів, ознайомлення із особливостями розслідування і попередження окремих видів злочинів, формування професійних навиків провадження окремих слідчих (розшукових) дій з урахуванням особливостей окремих видів злочинної діяльності; складати процесуальні документи, що необхідні під час здійснення розслідування кримінального провадження; вирішувати практичні завдання. Рекомендовано для студентів четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти юридичного факультету які навчаються за спеціальністю081 Право.

Materials for seminar classes contain a thematic plan of the educational discipline, methodological instructions for seminar classes, criteria for evaluating answers in seminar classes, and a list of recommended literature. Studying the academic discipline «Methodology of the investigation of certain types of crimes» allows you to acquire in-depth knowledge and form a complete, integral, systematized and detailed understanding of the in-depth study of the main aspects of the organization of the investigation of certain types of crimes, familiarization with the peculiarities of the investigation and prevention of certain types of crimes, the formation of professional skills in the proceedings of certain types of crimes investigative (search) actions taking into account the specifics of certain types of criminal activity; draw up procedural documents necessary during the investigation of criminal proceedings; solve practical tasks. Recommended for students of the fourth year of the first (bachelor) level of higher education of the Faculty of Law who are studying in the specialty 081 Law.
Methodology for investigating certain types of crime [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE; SOCIAL SCIENCES; методика розслідування; спосіб вчинення злочину; особа злочинця; особа потерпілого; типові сліди злочину; обстановка вчинення злочину; method of investigation; method of committing the crime; identity of the criminal; identity of the victim; typical traces of the crime; circumstances of the commission of the crime