Етнографія народів світу: навчально-методичний комплекс - Аксьонова, Н.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2012)
У комплексі навчально-методичних матеріалів міститься програма, плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи студентів, тестові питання, розгорнуті питання до заліку, електронні ресурси та список рекомендованої літератури з курсу «Етнографія народів світу».
http://www-philosophy.univer.kharkov.ua/ua/kafedra/metod_ua/aksenova.html